donderdag 8 juli 2010

Een tussenstand..

Kunst op Reis loopt ondertussen iets meer dan een half jaar: tijd om even achteruit en even vooruit te kijken.

De vier originele schilderijen vertrokken tussen sneeuwvlagen en ijzellagen: Baron Picon vond al snel een vast onderkomen in Assebroek. Simon, Motje en Juliette lieten hem nog een maand terug naar z'n atelier komen en houden nu de optie om hem verder sporadisch op bezoek te laten gaan.

Stan zonder Land deed een retourtje Roemenië, zag de Zwarte Zee en besliste dat het goed was weer naar België te komen. Via wat tussenstops zou hij nu ergens tegen de grens van Nederland moeten zitten..

Tante Kaduk en de Familie Blauwtand reisden langs de kust en verzeilden in het Brugse - Loppem, Sint-Andries, Sint-Kruis, Brugge city zelve.

Van de Familie Blauwtand moeten we nog vernemen dat ze de grens over gaan, richting Zeewolde.

Het eerste schilderij met een missie - Uncle Espresso wil op bezoek bij David Lynch - deed tot nu toe de route Gent-Ledeberg-Gent-Brussel. We hopen er snel meer over te horen..

Tussenin vertrok Phileas 365 op reis rond de wereld. Na een vlotte reis binnen West-Vlaanderen werd Phileas aan dhr. Hans De Booij (jawel) gegeven, maar sindsdien blijft het daar muisstil..

Alles tesamen: zes schilderijen, 28 tussenstops, 5454 kilometer!

Bij deze nogmaals dank aan iedereen die tot nu toe heeft geblogd, gefotografeerd, gevoyageerd en voor de schilderijen gezorgd heeft!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten