dinsdag 23 november 2010

Snode plannen

Laten we eerlijk zijn. Ik heb je zopas van tussen de kunstwerkjes van ons negenjarig artistiek baasje geplukt om te weten hoe we ook alweer hier moeten inloggen. Je stond daar zo mooi tussen de kleurrijke prentjes, mijmeringen en schilderijtjes. En zie... We zijn al bezig aan het tikken. Wat ik kwijt wilde... Onze paden hebben elkaar nog maar pas gekruist en je moet alweer de deur uit. Maar omdat L.A. lonkt en natuurlijk het travelling art-verhaal wat interessanter maakt (al was het maar om eens extra veel kilometers op de teller te hebben) mag je nog een tweetal weken langer blijven. Twee weken verder van je Reinhilde. En ik denk dat je binnen enkele weken nog verder zal staan... In L.A. ga ik enkele opnames volgen en interviews afnemen rond The Bold and Beautiful, jawel de never ending soap van Ridge, Brooke & co. Ik zou je zelfs graag aan een die iconen van het kleine scherm koppelen. Als ik een mailadres krijg van de persoon in kwestie is je schepper al tevreden. Daarmee kan ik enkel maar concluderen dat mijn taak erop zit en dat ik een mooie stap richting Reinhilde heb gezet. Het is wel verder maar dan wel in het milieu van acteurs. En die gasten van B&B zullen volgend jaar wel eens een pubiliciteitstournee door Vlaanderen organiseren en als ze dan jou meebrengen ben je weer in het land. Geniaal! Toch? We zien wel. De groeten. L.

2 opmerkingen:

  1. Marcel in the Bold & Beautiful, dat zou wat zijn. Hopelijk keert hij daarna terug, of we moeten voor Reinhilde een cameo in B&B zien te krijgen.

    Geniaal! We zien dus wel.. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Marcel Maandag is since some days -with all that time-traveling you get a bit confused- in a fine house in Glendale, L.A. The lovely Emmy Award-winning actress Heather Tom (who plays Katie Logan in The Bold and the Beautiful & climbed last summer the Mount Ventoux in about two hours!!!) was very pleased to be a part of the travelling art. I'm looking forward to your blog! Thanks a lot & congrats with the party at your place! It was fun! Cheers, Lieven.

    BeantwoordenVerwijderen